Bioscoop Rotterdam - Hotel New York • by WestCord • Official website (2024)

Beleef een unieke filmervaring

Must-do in Rotterdam: privébioscoop The Cabin in Hotel New York

In samenwerking met The(Any)Thing biedt Hotel New York de mogelijkheid om te genieten van een unieke beleving in de eerste privébioscoop van Rotterdam, The Cabin. Met de app van The(Any)Thing boek je hier eenvoudig een film naar keuze, van epische blockbusters tot de nieuwste release en bijzondere klassiekers. Tijdens de film heb jij als kijker volledige controle over de instellingen van de zaal zoals de temperatuur, het geluid en het licht. Zo is anything possible!

Druk op onderstaande knop en reserveer gemakkelijk en snel!

De privé-bioscoopzaal

The Cabin

The Cabin De nostalgie van Hotel New York is zelfs in The Cabin te voelen, je kunt dan ook dezelfde service verwachten als in de rest van het hotel. Zo kun jij niet alleen de film op pauze zetten en jouw ideale temperatuur instellen, maar is er ook een uitgebreid assortiment aan eten en drinken wat geserveerd wordt in de zaal. Zo hopen wij met deze full service vanuit Hotel New York ook jouw filmervaring compleet te maken.– Het is niet mogelijk om het proefbordje creuses te bestellen voor in de bioscoop Bekijk het menu

Meer Hotel New York

Ben jij nog niet klaar om naar huis te gaan en wil jij jouw complete ervaring nog even verlengen? Blijf dan overnachten in één van de unieke kamers van Hotel New York. Hier kun je heerlijk nagenieten van de film en zo in het fris opgemaakte bed ploffen zonder de terugreis naar huis te overbruggen.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om voor of na de film te genieten van een gezellige lunch, diner, Afternoon Tea of een taartje. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om jezelf te laten verwennen en verrassen in NY Basem*nt, de plek om culinair te genieten.

Klik op de knop en maak direct je reservering!

Kamer boeken

Veelgestelde vragen

Voor het reserveren van The Cabin, de bioscoopzaal van Hotel New York, download je de The(Any)Thing app hier. Vervolgens kun je een account aanmaken en kom je op de home pagina. Hier krijg je het ruime aanbod aan films te zien waaruit je kunt kiezen. Selecteer jouw gewenste film, nu kom je terecht bij de mogelijke locaties. Voor locatie Hotel New York selecteer je “The Cabin”. Hier vind je meer informatie over de privébioscoop in Hotel New York zoals het menu, het adres en meer. Ga vervolgens naar “Kies Datum”, hier zie je de beschikbare tijdsloten en de bijbehorende prijs. Druk op het tijdsslot en boek zo makkelijk en snel jouw privézaal!

The(Any)Thing biedt de allereerste On Demand, privé filmervaring van de wereld. Hun missie is om mensen weg te blazen met een ervaring die uniek is van alle andere bioscopen. De On Demand markt is niet langer meer gelimiteerd naar thuis op de bank dankzij The(Any)Thing. Zij zijn de eerste die de mogelijkheid bieden om de film te kijken die je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Ook biedt deze ervaring jou de luxe om zelf de instellingen te bepalen voor temperatuur, volume en licht en kun je de film in totaal een kwartier lang op pauze zetten wanneer je wilt.

Via de app kun je heerlijke drankjes en hapjes bestellen. Eenmaal op de locatie is een menu beschikbaar in de app en kun je direct bestellen. Je order wordt dan in de zaal geserveerd. Je kunt ook vragen of iemand langskomt om de bestelling op te nemen.

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Ja, zeker. The Cabin is zowel beschikbaar voor gasten van het hotel als voor filmliefhebbers die niet in het hotel blijven overnachten.

Ja, voor de veiligheid van onze bezoekers en personeel zijn onze bioscoopruimtes uitgerust met camera’s.

Een boeking kun je kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Je krijgt dan binnen enkele werkdagen automatisch je geld teruggestort.

In het geval dat er minder dan 24 uur van te voren geannuleerd wordt zullen er kosten in rekening gebracht worden.

Ja dit kan! The(Any)Thing werkt hiervoor met de Nationale Bioscoopbon. Deze valt te verzilveren tijdens het afrekenen.

Let op: De Hotel New York cadeaubon kan hiervoor niet gebruikt worden.

Voor overige vragen graag contact opnemen met The(Any)Thing via:

https://www.theanything.com/contact

Bioscoop Rotterdam - Hotel New York • by WestCord • Official website (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6447

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.